NaslovnicaVijestiEngleski klubovi danas glasaju: Namjera je zabraniti transfer igrača iz Saudijske Arabije...

Engleski klubovi danas glasaju: Namjera je zabraniti transfer igrača iz Saudijske Arabije u Newcastle prema Salmanovom planu

Mnogo se prašine podiglo oko najave da će Newcastle dovesti Rubena Nevesa na posudbu iz saudijskog Al-Hilala nakon suspenzije Sandra Tonalija zbog sudjelovanja u klađenju. Sandro Tonali, talijanski reprezentativac, bit će suspendiran do 27. kolovoza 2024., ostavljajući Newcastle bez ključnog igrača u veznom redu do kraja sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Čelnici Newcastlea razmišljaju da dovedu Rubena Nevesa na posudbu iz saudijskog Al-Hilala tijekom zimskog prijelaznog roka, no ta inicijativa izazvala je osudu njihovih suparnika u Premiershipu. Naime, brojnim engleskim klubovima je sporno što Newcastle i Al-Hilal praktički dijele istog vlasnika – saudijski Javni investicijski fond (PIF).

Prema važećim pravilima Premiershipa, Nevesov transfer je dopušten, no klubovi će danas glasovati o izmjeni pravilnika kako bi se spriječio taj, kao i svaki drugi sličan transfer.

Čelnici nekoliko engleskih klubova zabrinuti su zbog mogućnosti da Newcastle jeftino kupi ili dovede najbolje igrače Al-Nassra, Al-Hilala, Al-Ittihada i Al-Ahlija, s obzirom na to da ih sve drži isti vlasnik, princ Mohammed bin Salman.

Da bi prošao prijedlog o zabrani takvih transfera, za njega mora glasovati 14 od 20 klubova Premiershipa.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!