NaslovnicaVijestiEngleski mediji objavili: Newcastle svoje prvo veliko pojačanje dovodi iz Atletico Madrida!

Engleski mediji objavili: Newcastle svoje prvo veliko pojačanje dovodi iz Atletico Madrida!

Engleski mediji su objavili vijest kako je Newcastle blizu dovođenja Kierana Trippiera iz Atletico Madrida. Iskusni engleski reprezentativac ima zeleno svjetlo od Atletica za odlazak.

Engleski mediji objavili

31-godišnji Trippier je u klubu iz Madrida od 2019. godine, a u svojoj karijeri je još igrao za Manchester City, Tottenham i Barnsley. Englez za reprezentaciju ima 35 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak i to protiv Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trippier trenutno vrijedi 20 milijuna eura, a ove sezone je prikupio 15 nastupa za Atletico Madrid. On bi trebao biti i prvo pojačanje Newacastlea ovog siječnja kako navode mediji u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!