NaslovnicaVijestiEngleski mediji: Ronaldo je rekao da ne može na utakmicu zbog bolesti,...

Engleski mediji: Ronaldo je rekao da ne može na utakmicu zbog bolesti, a onda je otišao na intervju

Cristiano Ronaldo je dao ekskluzivni intervju za Piersa Morgana u kojem je napao trenera Erika ten Haga i ocrnio klub. Time je na sebe navukao ogroman gnjev navijača Uniteda koji smatraju da je vrijeme da sa napusti Old Trafford.

Navodno je razočarao i svoje suigrače koji ne mogu shvatiti zašto je tako istupio u javnost. Ono što igrači kluba ne mogu shvatiti je način i trenutak u kojem je Ronaldo odlučio dati ovaj intervju, navode engleski mediji. Za ovo su u klubu saznali tek u trenucima kada su se pripremali za povratak iz Fulhama nakon pobjede od 2-1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Igračima nije bilo jasno jer je Manchester United pokazao poštovanje prema Ronaldu čak i kada je tražio da napusti klub i kada je odbio ući kao zamjena protiv Tottenhama.

Zbog toga nikome u klubu nije jasno zašto se Ronaldo odlučio na ovakav potez u kojem je naštetio reputaciji kluba.

Engleski mediji navode kako je Raonaldu u utorak rečeno da neće biti u početnoj postavi za utakmicu sa Fulhamom, ali da će biti u zamjeni. Nakon toga je Portugalac javio kako je bolestan i da ne može putovati sa ostatkom tima, a u stvari je otišao da odradi intervju sa Piersom Morganom.

U klubu se navodi kako klub sada razmišlja o svim opcijama što se Ronaldove budućnosti tiče.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!