NaslovnicaVijestiEngleski mediji tvrde: Arsenal završava treći najveći transfer u povijesti!

Engleski mediji tvrde: Arsenal završava treći najveći transfer u povijesti!

Arsenal već nekoliko posljednjih godina ima dosta problema sa svojom obranom, a čini se da bi ovog ljeta to mogli riješiti.

Kako javljaju engleski mediji, Topnici su dogovorili transfer sa Brightonom za Bena Whitea. Klub iz Londona bi trebao platiti naknadu od 55 milijuna eura za 23-godišnjeg braniča. Navodno je već sve dogovoreno sa njegovim klubom.

Brighton je kako engleski mediji navode pristao na ponudu, a Arsenalu ostaje još samo da riješi detalje oko ugovora, te liječničke preglede koji bi se trebali odraditi u narednih par dana.

Ben White je kao 17-godišnjak stigao u Brighton 2014. godine iz Southamptona, ali je za prvu ekipu debitirao tek prošle sezone. Do sada je bio na posudbama u Petersboroughu, Leedsu i Newportu. Leedsu je čak 2019/20 pomogao da uđe u Premier ligu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!