NaslovnicaVijestiEngleski mediji tvrde: Manchester City dogovorio najveći transfer u povijesti Premier lige!

Engleski mediji tvrde: Manchester City dogovorio najveći transfer u povijesti Premier lige!

Jack Grealish je na izlaznim vratima Aston Ville već mjesecima unazad, a sada engleski mediji javljaju kako je njegov transfer u Manchester City dogovoren.

Građani su za 25-godišnjaka ponudili 100 milijuna funti (117 milijuna eura). Englezi pišu kako je sigurno da će Aston Villa prihvatiti tu ponudu, iako mu je prije nekoliko dana ponudila novi ugovor.

Transfer Grealisha bi postao najveći transer u povijesti Premier lige. Trenutni rekord drži Paul Pogba, koji je 2016. godine plaćen 89 milijuna funti.

City je ranije ovog ljeta ponudio isti novac za Harryja Kanea, ali Tottenham je odmah odbio tu ponudu, čak i unatoč tome što je napadač izrazio želju da ode.

Engleski mediji pišu kako City neće imati novca i za dovođenje Kanea, osim ako ne prodaju nekoliko igrača iz prvog tima.

Jack Grealish je u Aston Villi od 2012. godine i u tom periodu je odigrao 213 utakmica, a postigao 32 gola. Ima i 12 nastupa za englesku reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!