NaslovnicaVijestiENGLESKI MEDIJI TVRDE: U Premier ligu stiže najskuplji branič u povijesti nogometa!

ENGLESKI MEDIJI TVRDE: U Premier ligu stiže najskuplji branič u povijesti nogometa!

Novi menadžer Arsenala, Mikel Arteta, želi ojačati svoju četvorku u obrani u prijelaznom roku u siječnju, a Kalidou Koulibaly koji vrijedi 75 milijuna eura možda je upravo čovjek kojeg će dovesti.

ENGLESKI MEDIJI

Arsenal je navodno stupio u kontakt s Napolijem u namjeri da potpiše visoko ocjenjenog braniča Kalidoua Koulibalyja.

Topnici su ove sezone bili loši, a novi menadžer Mikel Arteta pod pritiskom je da ojača svoju četvorku u siječnju.

Koulibaly je prethodno bio na radaru Manchester Uniteda, prije nego što su Crveni đavoli potrošili novac potpisujući Harryja Maguirea iz Leicester Cityja, a procjenjuje se na 55 milijuna funti.

Arsenal nema sredstava za nadmetanje s ostatkom velike šestorke, a čelnike kluba upozorio je Arteta da sljedećeg mjeseca neće imati značajna sredstva za potpisivanje novih pojačanja.

Ali Napoli želi dovesti Arsenalovog braniča koji je van prve postave Sead Kolašinca, dok klub iz sjevernog Londona želi da ga iskoristi kao zamjenskog igrača za Koulibalyja.

Senegalac se već duže vrijeme nalazi na meti mnogih europskih klubova te njegova cijena dostiže do čak 120 milijuna eura što bi ga učinilo najskupljim braničem u povijesti nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!