NaslovnicaVijestiEngleski navijač hodao 11 kilometara kako bi popio pivo u Kataru

Engleski navijač hodao 11 kilometara kako bi popio pivo u Kataru

Navijač Engleske otkrio je kako je morao hodati sedam milja prije nego što je pronašao katarski bar u kojem se poslužuje pivo.

Sam Greenhill, koji radi za Daily Mail, rekao je da je odlučio krenuti na put preko nakon što se nije mogao dočepati hladnog piva u glavnom gradu Dohi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Tradicionalni Souk Waqif u središtu Dohe je nevjerojatno odredište za navijače i obitelji podjednako”, napisao je za Daily Mail.

“A sinoć je vladala užurbana atmosfera dok su se mame, tate i djeca družili s uzbuđenim i razdraganim navijačima iz cijelog svijeta, uključujući Argentinu, Tunis, Englesku i Portugal.

“Ali unatoč festivalskoj atmosferi, apsolutno se nigdje nije mogla pronaći čaša piva ili čaša vina – što je razumljivo u strogoj islamskoj naciji. Stoga sam hodao tri milje do područja ‘Festivala navijača’ u Dohi slikovitom Cornicheu, gdje sam otkrio diskretan Budweiser šator smješten u jednom uglu.”

Ali Sam ponovno nije imao sreće.

“Nažalost, bez sumnje, rekli su mi da je ‘objekat’ Budweisera zatvoren do sutra”, nastavio je Sam.

“Svakako se nije otvaralo do 19 sati i mogao sam kupiti samo četiri pića manje od pola litre.”

Mnogo se pričalo o dostupnosti alkohola na Svjetskom prvenstvu 2022.

U petak je odlučeno da navijači ne mogu kupiti pivo u osam stadiona. Ovaj je poziv navodno upućen nakon zahtjeva katarske kraljevske obitelji Al Thani.

“Za pravi noćni izlazak, savjetovali su mi da probam vrhunski hotel”, nastavio je Sam.

“Međutim, središnji Katar je zahvaćen službenicima prestravljenim idejom da će ih preplaviti milijuni navijača. “Kako bi se upravljalo očekivanim priljevom, na svakom raskrižju postoji nekoliko ljudi koji vas šalju na kilometar obilaznice.

“Ako prođete željezničku stanicu podzemne željeznice, možete očekivati ​​čekanje u redu. Na kraju su me uputili na hotel Best Western.

“A budući da sam imao putovnicu koja potvrđuje da nisam državljanin Katara, dopušteno mi je da uđem unutra. Nakon mog epskog putovanja po velikoj vrućini 11 kilometara, s žuljevima na nogama od bolova, pola litra hladnog, osvježavajućeg lagera je konačno bio moj.’

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!