NaslovnicaVijestiEngleski nogometni klubovi se suočavaju sa velikim financijskim gubicima

Engleski nogometni klubovi se suočavaju sa velikim financijskim gubicima

Predsjednik Engleske nogometne lige (EFL) pod čijim okriljem se igraju Championship (drugi rang engleskog nogometa), League One i League Two, Rick Parry rekao je kako se nogometni klubovi iz ova tri ranga takmičenja suočavaju sa ogromnim financijskim gubicima.

Brojka koju Parry spominje je gubitak od 200 milijuna funti, a bivši direktor Liverpoola rekao je da će se klubovi vratiti na teren kada to sigurnosni uvjeti dozvole. Također rekao je da bi se neki klubovi mogli i ugasiti zbog tako velikih financijskig problema, ali za sada je teško donijeti procjenu koliko klubova se može suočiti sa takvom sudbinom.

“Ne možemo ići dalje od 31. jula. To je krajnji datum za završetak sezone. Zamislite da klubovi sada pozovu struku i igrače da treniraju, izađu iz vladinog programa pomoći, samo da bi za mjesec saznali kako prvenstvo ipak neće biti odigrano. To bi stvorilo potpuni nered”, rekao je Parry i poručio kako konkretne odluke moraju donijeti uskoro.

Mnogi nogometaši koji igraju u Championshipu, League One i League Two nalaze se na plaćenom odsustvu nakon što su prihvatili program pomoći britanske vlade.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!