NaslovnicaVijestiEngleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen iz...

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen iz nogometa!

Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu izrečena je od strane FA još 2019. godine, ali informacija nije bila javno objavljena, što je uobičajena praksa engleskog saveza.

Williams je dobio zabranu zbog rasističkog ponašanja i maltretiranja igrača. Prema izvještaju The Athletic-a, redovno je provodio rasno zlostavljanje dječaka od 12 godina. “Jezik koji je ponekad koristio u razgovoru s crnim igračima bio je okrutan i šokantan”, izjavio je jedan anonimni igrač u istrazi.

Williamsa su optužili i dvaput prijavili policiji, uključujući optužbe za seksualno zlostavljanje jednog mladog igrača Chelseaja. Međutim, nakon policijskih istraga, optužbe nisu rezultirale podizanjem optužnica. Williams je negirao krivnju u oba slučaja, a na temelju tih informacija, FA je zaključio da ne predstavlja seksualnu prijetnju za djecu.

Tijekom 27 godina u Chelseaju, Williams je obavljao različite uloge. Osim što je radio s mlađim kategorijama, bio je i glavni skaut te pomoćni trener u stožeru Claudija Ranierija. Napustio je Chelsea 2006. godine, nakon čega je sedam godina radio kao tehnički direktor u Leeds Unitedu. Međutim, dobio je otkaz nakon što je kolegama poslao e-poštom pornografske slike, uključujući i jednu žensku zaposlenicu.

Najnovije vijesti

Leicesteru prijeti rekordno oduzimanje bodova. Novu sezonu Premier lige započinju sa...

0
Iako je LEICESTER CITY prošle sezone dominirao u Championshipu i ponovno stekao pravo natjecanja u Premier ligi, sada se pojavljuju tamni oblaci nad njihovim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!