NaslovnicaVijestiEngleskoj zabrana učešća na Svjetskom prvenstvu?

Engleskoj zabrana učešća na Svjetskom prvenstvu?

Navijači su pozvali na zabranu učešća Engleske na Svjetskom prvenstvu 2022., nakon ponašanja njihovih navijača na Euru. U nedelju navečer je trebalo biti slavlje, nakon što je Engleska prvi put nakon 55 godina došla do finala velikog turnira i to na domaćem terenu.

Engleskoj zabrana učešća

Međutim, unatoč nekim trenucima na stadionu i nevjerojatnoj utakmici, to je za mnoge uglavnom bilo loše iskustvo zbog antisocijalnog ponašanja mnogih navijača kako unutar tako i izvan zemlje.

Prema izvješćima i video dokazima, neki navijači su napali osiguranje kako bi prislili ulazak na Wembley bez karata. Tom su prilikom osiguranju i redarima koji su se našli tu u tom trenutku, prijetili nožem, dok je jedna žena bila izložena ozbiljnom seksualnom napadu.

Napravili su haos i na Leicester skveru, a kasnije je bilo i izvještaja o napadima na talijanske navijače.

Mnogi navode kako bi Engleskoj mogli ukinuti i domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2030. godine, dok se također sugerira da bi momčad trebalo izbaciti sa turnira u Kataru koji se igra za 18 mjeseci.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!