NaslovnicaVijestiEnglez pada na 'Cristiano Ronaldo' testu: Zabrinjavajuća izvješća otkrivaju zašto je Mason...

Englez pada na ‘Cristiano Ronaldo’ testu: Zabrinjavajuća izvješća otkrivaju zašto je Mason Greenwood izostavljen iz reprezentacije!

Mason Greenwood nije pozvan u reprezentaciju Engleske na zahtijev menadžera Manchester Uniteda Olea Gunnara Solskjaera.

Englez pada

Greenwood je prošle sezone izbio na scenu i postao jedan od ključnih napadača Manchester Uniteda, ali drame izvan terena ometale su njegov doprinos u ovoj sezoni.

Sportski list Athletic je otkrio da je Solskjaer razgovarao sa Garethom Southgateom i naglasio da 19-godišnji Greenwood mora ‘povratiti svoj fokus’ na Carringtonu tijekom međunarodne pauze.

On uopće nije igrao u pobjedi Uniteda nad Evertonom (1-3) u subotu, a njegovo se odsustvo pravdalo sa bolešću.

No, Greenwood se u petak osjećao umornim na treningu, a osoblje je bilo zabrinuto zbog nedostatka sna koji ga koči u razvoju. Očigledno nenaspavan dolazi na treninge i jednostavno ih ne može odrađivati na maksimalnom nivou.

Također navodno ‘ne razumije proces’ o 100% predanosti na treningu.

Uz to, zabrinutost kluba prizilazi iz njegovog ponašanja kad je zadnji put bio na međunarodnoj dužnosti, kada su on i Phil Foden prekršili protokol o koronavirusu pozivajući islandske djevojke u njihov hotel.

United nije odustao od Greenwooda i nadaju se da će on postati jedan od najboljih igrača na svijetu. Da li će mladi Englez položiti ‘Cristiano Ronaldo’ test na Old Traffordu?

Prošle sezone je postigao 17 golova u svim natjecanjima, kada su Crveni đavoli završili na trećoj poziciji u Premier ligi.

Pojačanje i veteran Edinson Cavani je motiviran da igra ulogu mentora ovom mladiću.

Na pitanje o Greenwoodu u subotu, Solskjaer je za BT Sport rekao: “Sinoć se nije osjećao dobro. Izgledao je zdravo na treningu, ali je kasnije prijavljeno da mu nije dobro i da ne može putovati.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!