NaslovnicaVijestiENGLEZ SE VRAĆA U PREMIER LIGU: Manchester United poslao ponudu od 98...

ENGLEZ SE VRAĆA U PREMIER LIGU: Manchester United poslao ponudu od 98 milijuna funti!

Englez se vraća u Premier ligu! Manchester United poslao ponudu od 98 milijuna funti! Manchester United je, kako se izvješćuje, učinio ‘nemogućim’ Barceloni da se ovog ljeta natječe za transfer krilnog igrača Borussije Dortmund Jadon Sanchoa.

ENGLEZ SE VRAĆA

Katalonski divovi su bili zainteresirani za Sanchoa nakon njegovog izvanrednog porasta u Bundesligi, ali sada se čini da je njegov povratak u Englesku najvjerojatniji.

To je zato što je, prema Sportu, Barcelona prekinula svoj interes da se usredotoči na ostale ciljeve koje imaju, nakon što je Manchester United napravio ponudu za Dortmund u iznosu od 98 milijuna funti za talentiranog 19-godišnjaka.

To će očigledno biti previše za Barcelonu, a izvješće Sporta sugerira da će United sada biti glavni favorit za Sanchov potpis.

Engleski internacionalac kao meta ima smisla ta Manchester United, koji bi mogao računati na njega u napadu nakon razočaravajuće forme Alexis Sancheza otkako se pridružio timu prošle sezone.

U sadašnjoj formi, Sancho se značajno poboljšao i sa tom formom bi mogao zasjati u ovoj ekipi Ole Gunnar Solskjaera, koji je potvrđen kao novi stalni menadžer kluba u četvrtak.

“Razgovarali smo o tome kako ćemo odvesti klub naprijed. Radit ćemo neke transfere ovog ljeta,” rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare, kako navodi Kris Voakes.

Najnovije vijesti

Wayne Rooney objasnio što je Unitedu potrebno da vrati staru slavu

0
Dok Manchester United prolazi kroz izazovnu sezonu, postoji nada da mogu okrenuti svoju sudbinu pobijedivši Manchester City u finalu FA kupa. No, ako ne...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!