NaslovnicaVijestiENGLEZ SE ZAHVALIO: Pogledajte šta je Ronaldo uradio za Rooneya

ENGLEZ SE ZAHVALIO: Pogledajte šta je Ronaldo uradio za Rooneya

Englez se zahvalio Ronaldu na vrlo bitnoj stvari koju je uradio za svog prijatelja i bivšeg saigrača Wayne Rooneya. Gary Lineker na se na Instagramu zahvalio zvijezdi Reala, Cristianu Ronaldu nakon što je dao intervju za dokumentarac o najboljem strijelcu Engleske svih vremena, Wayne Rooneyu.

Uglavnom drugi igrači pričaju o Ronaldu u dokumentarcima, ali osvajač tri Ballon d’Or-a, je i u svoj pretrpani raspored ubacio i dokumentarac o Rooneyu.

U dokumentarcu će se pričati više o Rooneyu kao čovjeku, a ne nogometašu, na što je Rooney rekao: “Nudili su mi da snimim dokumentarac više puta i uvijek sam govorio ne. No, sada mi se čini kao pravo vrijeme da dopustim kamerama u svoj život. Ovaj dokumenarac neće biti samo u vezi mene i mojih golova, nego i mojih saigrača, ljudima do kojih mi je stalo, i najvažnije mojoj obitelji.”

Naravno, u ovom filmu će se pojavljivati i mnoga druga poznata imena bivših i sadašnjih saigrača, menadžera i mnogih drugih.

Objašnjavajući malo više predstojećem dokumentarnom filmu o Rooneyu, Lineker je dodao:

“Mislim da će naš dokumentarac omogućiti javnosti da otkriju pravog Rooneya. Bilo je super provoditi vrijeme sa njim i njegovom porodicom. Sjetite se da Wayne ima 29 godina i svoj rekord može da poveća čak i mnogo više.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!