NaslovnicaVijestiEnglezi pokrenuli peticiju! Žele da ponovi finale Europskog prvenstva, a evo i...

Englezi pokrenuli peticiju! Žele da ponovi finale Europskog prvenstva, a evo i zašto!

Engleski navijači su pokrenuli peticiju u kojoj traže da se ponovi finale Eura. Razlog tome je navodno loše odsuđen trenutak u kojem je Chiellini povukao Saku za dres.

Englezi pokrenuli peticiju

Radi se o situaciji iz 96. minute u kojoj je Saka imao dobru šansu za kontranapad uz desnu liniju igrališta. U tom trenutku ga je Chiellini uhvatio za dres i povukao objema rukama, nakon čega je engleski nogometaš pao.

Chiellini je iz ovog starta dobio samo žuti karton, ali među engleskim navijačima postoje i oni koji misle da je Talijan preblago kažnjen, te da je trebao dobiti crveni.

Navijači koji to misle, sada traže ponavljanje utakmice i to sa drugim sucem, jer je ovaj navodno bio pristran i naklonjen Italiji. Da li je ovo traženje dlake u jajetu? Pa dosta toga je na ovom Europskom prvenstvu išlo na ruku Engleskoj, čak i taj famozni penal nad Sterlingom protiv Danske koji nije postojao, sada traže nemoguće.

Englezi su pokrenuli više peticija na internetu, a prema tvrdnjama engleskih medija, odaziv na te peticije nije baš veliki.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!