NaslovnicaVijestiEnglezi poručuju: Moraćemo donijeti neke vrlo teške odluke!

Englezi poručuju: Moraćemo donijeti neke vrlo teške odluke!

Iz ‘kolijevke nogometa’ stiže vijest kako će se na narednom sastanku raspravljati o mjerama koje bi trebalo preduzeti povodom krize nastale usljed pandemije koronavirusa, koja je prouzrokovala prekid svih nogometnih natjecanja, a još uvijek je neizvjesno kada bi ista mogla biti nastavljena.

Na sastanku Asocijacije profesionalnih nogometaša, Premier lige i Engleske nogometne lige zaključeno je da će morati da se donesu ‘teške odluke’ kako bi se smanjio uticaj koji pandemija koronavirusa može da ima na financije klubova.

Zbog pandemije koronavirusa nogometa u Engleskoj neće biti najmanje do 30. travnja, a najavljeno je da će se liga nastaviti tek kada uvjeti to budu dozovlili.

S obzirom na to da su klubovi ostali bez velikih prihoda, čelnici udruženja održali su u petak sastanak.

“Dogovor je da radimo zajedno i pronađemo najbolje rješenje”, navodi se u saopštenju, a dodaje se da su svi svjesni da će morati da se donesu neke ‘veoma teške odluke’ kako bi se spriječilo ekonomsko propadanje klubova. Naredni sastanak zakazan je za narednu nedjelju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!