NaslovnicaVijestiEnrique inzistirao da igrači ne napadaju protivnika, Mbappe poludio na trenera

Enrique inzistirao da igrači ne napadaju protivnika, Mbappe poludio na trenera

PSG je u drami posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka zauzeo drugo mjesto iza Borussije iz Dortmunda te se plasirao među 16 najboljih klubova Europe. Francuskom prvaku je bio dovoljan bod kod Borussije, s obzirom na to da je Milan preokrenuo rezultat protiv Newcastlea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U tom trenutku, PSG i Milan su imali po osam bodova, no Francuzi su se našli ispred zbog boljeg međusobnog omjera. Ako bi Newcastle pobijedio, PSG bi ispao iz daljnjeg natjecanja.

U 85. minuti Kylian Mbappe, istaknuta zvijezda PSG-a, poludio je na trenera Luisa Enriquea. Trener je zatražio od svojih igrača da se ne forsira pobjeda nakon saznanja da Milan vodi u Engleskoj. To je razbjesnilo Mbappea, koji je smatrao da PSG treba ići po prvo mjesto kako bi imao lakši ždrijeb u osmini finala.

“Sve do posljednjeg zvižduka, Mbappe je pokazivao koliko je ljut. Bio je bijesan zbog nedostatka ambicije. Bio je bijesan i nakon utakmice, prvi je ušao u autobus”, piše Le Parisien.

“U 85. minuti smo shvatili da prolazimo jer je Milan vodio. To je bilo bitno. Tražio sam od igrača više kontrole i manje rizika. Sretan sam što smo u takvoj skupini završili drugi”, rekao je trener Luis Enrique, a odluku je podržao i vratar Gianluigi Donnarumma: “Kylian je želio ići na prvo mjesto, a treneru je bilo najvažnije da ne primimo gol. To je najvažnije, ne riskirati u toj situaciji. Sretni smo što smo prošli.”

U osmini finala PSG ima mogućnost igrati protiv Bayerna, Arsenala, Reala, Sociedada, Atletica, Cityja ili Barcelone. Da su završili prvi, njihovi potencijalni protivnici bi bili Kopenhagen, PSV, Napoli, Inter, Lazio, Leipzig ili Porto.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!