NaslovnicaVijestiEnzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

Enzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

Poznati novinar Gianluca Di Marzio otkriva da je Enzo Maresca, trenutni menadžer Leicester Cityja, glavni kandidat za nasljednika Mauricija Pochettina na klupi Chelseaja. Plavci su donijeli odluku o otpuštanju Pochettina u utorak, unatoč tome što je forma ekipe bila u uzlaznoj putanji u proteklim mjesecima. Ova vijest je izazvala nezadovoljstvo među navijačima koji već dulje vrijeme smatraju da je klub previše nestabilan.

Uprava londonskog kluba sada intenzivno radi na dovođenju novog trenera. Među imenima koja su se našla na popisu potencijalnih nasljednika Pochettina su Roberto De Zerbi, Ruben Amorim, Hansi Flick, Kieran McKenna i Enzo Maresca. Prema Di Marziu, upravo Maresca trenutno ima najveće šanse da preuzme Chelsea.

Maresca, koji je na čelu Leicestera, u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 10 miliona eura. U svijetu nogometa cijenjen je zbog svog atraktivnog stila igre i impresivnih rezultata koje je postigao s Lisicama ove sezone. Pod njegovim vodstvom, Leicester je ostvario prosjek od 2,11 bodova po utakmici u 46 odigranih ligaških susreta u Championshipu, što je izvanredan uspjeh.

Dok navijači Chelseaja s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu novog trenera, mnogi se nadaju da će Maresca donijeti stabilnost i kontinuitet koji su klubu prijeko potrebni. Hoće li Maresca biti osoba koja će vratiti Chelsea na vrh engleskog nogometa, ostaje za vidjeti, no jedno je sigurno – pred njim je veliki izazov.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!