NaslovnicaVijestiERIC BAILLY ZASLUŽUJE SVAKO POŠTOVANJE: Pogledajte kakvu je poruku poslao Loris Kariusu

ERIC BAILLY ZASLUŽUJE SVAKO POŠTOVANJE: Pogledajte kakvu je poruku poslao Loris Kariusu

Za Loris Kariusa, to je početak onoga što obećava da će biti vrlo dugo ljeto. Neće proći niti jedan dan u sljedeća dva i pol mjeseca, kada 24-godišnjak neće podsjetiti sebe na onu nesretnu noć u Kijevu.

ERIC BAILLY ZASLUŽUJE

Za razliku od nekih njegovih suigrača, za njega neće biti Svjetskog prvenstva na koje se mora fokusirati. Ali to možda neće biti tako loše nakon njegovog iznenadnog iskušenja u finalu Lige prvaka u subotu navečer.

Trebalo bi vam srce od kamena – poput Tonya Bellewa, na primjer – da ne osjećate neki stupanj suosjećanja prema mladom čuvaru.

U najvećoj utakmici svoje karijere do sada, Loris Karius je napravio dvije katastrofalne greške, obje su dovele do gola za Real Madrid.

Slike Kariusa u suzama nakon finala Lige prvaka, nudeći najiskrenije isprike klupskim navijačima, bit će emitirane godinama – čak i desetljećima koja će doći.

[su_no1forfootball]

Na njegovu zaslugu, držao je ruke i prihvatio krivnju zbog poraza svoje momčadi. Znao je da bi ishod mogao biti mnogo drugačiji, samo da je imao bolju noć.

Bit će neizmjerno zahvalan potpori koju je dobio od svojih suigrača i kolega profesionalaca – ako izuzmete Jermaine Pennanta, tijekom posljednjih nekoliko dana, ali Jermaine i nije neki profesionalac, ako nas pitate.

Čak je dobio i poruku podrške od igrača Manchester Uniteda.

Iako se navijači Manchester Uniteda smiju pravopisu braniča, većina njih je uredu sa tim nudeći podrške Liverpoolu u ovoj prigodi.

[su_bonus]

Nadamo se da će navijači Liverpoola također cijeniti Baillyevu divnu gestu.

Sigurno je pretpostaviti da bi drugi suparnički igrači također željeli poslati Kariusu poruku podrške, ali se vjerojatno boje od toga što će im se vratiti.

Bailly, međutim, može učiniti sve što osjeća, a navijači Uniteda će i dalje da ga vole, zahvaljujui svom kultno-herojskom statusu na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!