NaslovnicaVijestiEric Cantona imenovao igrača kojeg želi da Manchester United dovede u siječnju

Eric Cantona imenovao igrača kojeg želi da Manchester United dovede u siječnju

Eric Cantona priznaje kako bi volio vidjeti da Manchester United dovede Javier Pastorea iz PSG-a sljedeće godine.

Eric Cantona imenovao

Eric Cantona je pozvao Manchester Uniteda da poduzme sve potrebne korake i dovede Javier Pastorea iz PSG-a sljedeće godine.

Manchester United je povezan sa mnoštvom igrača u posljednjih nekoliko tjedna, kako se i zimski prijelazni rok približava.

[su_bonus]

Jose Mourinho je završio sa potpisivanjem tri igrača na ljetnom prijelaznom roku nakon što su doveli Victor Lindelofa, Romelu Lukakua i Nemanju Matića.

Međutim, vjeruje se kako bi Mourinho mogao razmotriti još koje pojačanje u zimskom prijelaznom roku, a izgleda da pokušava svojoj ekipi dati najbolje šanse za naslov, jer bi tim pojačanjima pojačao izglede Manchester Uniteda da stigne svog gradskog rivala u toj utrci.

Argentinski internacionalac Pastore je pronašao put do prve momčadi PSG-a ove sezone, sa 28-godišnjakom koji je započeo četiri utakmice za ekipu iz Francuske lige.

Manchester Unitedova legenda Cantona vjeruje da bi Pastore mogao biti čovjek koji će nositi broj sedam na Old Traffordu.

[su_watch_live_football]

Cantona je za Full Time Devils ispričao: “Volim Pastorea koji igra za PSG – ali on ne igra.”

Na pitanje da li bi Griezmann mogao popuniti to mjesto, Cantona je odgovorio: “Da zašto ne? No, Pastore je vrlo poseban i iznenadi me svaki put kada dotakne loptu, iznenadit će i vas, jer on dadne loptu onome koga nitko nije vidio.”

“Iznenađuje sve navijače. Mislim da je dob ar igrač. Igra za Argentinu, ali ne igra za Pariz koji je mali klub.”

Manchester United je u subotu pobijedio Brightona sa 1-0 na Old Traffordu čime su zadržali svoje nade za naslov Premier lige.

Crveni đavoli se vraćaju u akciju Premier lige u utorak sa putovanjem na Vicarage Road kako bi i grali protiv Watforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!