NaslovnicaVijestiErik ten Hag iduće ljeto planira prodati Harryja Maguirea

Erik ten Hag iduće ljeto planira prodati Harryja Maguirea

Erik ten Hag, trener Manchester Uniteda, sljedeće ljeto planira prodati kapetana Harryja Maguirea. Britanski mediji pojašnjavaju da će United razmotriti ponude koje pristignu za 29-godišnjeg braniča kako bi imali novca za obnovu momčadi.

United je prije tri godine platio Maguirea 87 milijuna eura, no Guardian navodi da je vodstvo Uniteda svjesno da će izgubiti novac njegovom prodajom. Maguire je pao u drugi plan otkako je s klupe otišao Ole Gunnar Solskjaer koji ga je 2019. doveo iz Leicester Cityja. No, Ten Hag se divi Maguireovom profesionalizmu bez obzira na tešku situaciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Maguire je ove sezone igrao devet puta za Manchester United, a u tri godine provedene u klubu ima 153 utakmice, sedam golova i pet asistencija.

Maguireova tjedna plaća iznosi gotovo 220 tisuća eura, a s obzirom na pad forme bit će gotovo nemoguće prilikom prodaje dobiti iznos za koji su ga kupili.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura. Engleski izbornik Gareth Southgate pozvao ga je u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Kataru koje počinje 20. studenog.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!