NaslovnicaVijestiErik Ten Hag otkrio zašto Cristiano Ronaldo nije igrao protiv Man Cityja

Erik Ten Hag otkrio zašto Cristiano Ronaldo nije igrao protiv Man Cityja

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag kaže da Cristiano Ronaldo nije igrao u velikom gradskom derbiju protiv Cityja iz poštovanja prema karijeri koju je Portugalac izgradio.

Crveni vragovi jučer su doživjeli težak poraz rezultatom 6:3, iako je moglo biti puno teže jer je na kraju susreta ekipa Pepa Guardiole imala prednost od 6:1. Ipak, s dva pogotka Martiala uspjeli su malo ublažiti ovaj težak poraz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinare je zanimalo zašto Ronaldo nije dobio priliku igrati, a Ten Hag je rekao da ga nije uvodio u igru zbog velikog poštovanja prema njegovoj karijeri.

“Nisam uveo Cristiana Ronalda u igru ​​protiv Manchester Cityja zbog poštovanja prema njegovoj sjajnoj karijeri. Druga stvar je bila činjenica da Martialu treba minutaža, ali ne želim to tako reći…”

Podsjećamo, Haaland i Fonden postigli su po dva hat-tricka u pobjedi Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!