NaslovnicaVijestiErik ten Hag "pokosio" Cristiana Ronalda na dvosatnom sastanku

Erik ten Hag “pokosio” Cristiana Ronalda na dvosatnom sastanku

Prema izvješćima, Erik ten Hag je na nemilosrdan način “pokosio” Cristiana Ronalda tijekom dvosatnog sastanka u četvrtak.

Nakon ponižavajućeg poraza od Brentforda od 4-0, Ten Hag je razgovarao s ekipom i potaknuo ih da izraze svoje mišljenje. Poručio je svojim igračima da slobodno mogu iznijeti svoje mišljenje o tome kako su se nakon dva poraza našli na dnu lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ten Hag je sam započeo raspravu rekavši timu da ga podržava upravni odbor i da se neće bojati donositi velike odluke. Bez suzdržavanja im je rekao da im neće dopustiti da mu unište ugled i da je svatko tko nije zadovoljan dobrodošao da mu to kaže i da im neće stajati na putu ako požele otići.

Ten Hag je rekao i Ronaldu i kapetanu kluba Harryju Maguireu da neće startati protiv Liverpoola. Tada je United pobijedio 2-1 na Old Traffordu u ponedjeljak i zabilježio svoju prvu pobjedu u sezoni.

Iako su se oglasili drugi igrači, Ronaldo nije rekao ni riječ. Vjeruje se da je njegovo ponašanje razljutilo Ten Haga – osobito što je skoro tvrdio da će ispričati svoju stranu priče u intervjuu. I opet su krenula nagađanja o njegovom prelasku u Sporting. Prema dobro obaviještenom izvoru, kojeg često citira Fabrizio Romano, gotovo je sve dogovoreno. Ronaldo o tome još uvijek šuti. Sada je Ten Hagu dosta sage oko Ronalda i ima puno pravo da napusti klub.

Kako bi motivirao igrače Uniteda za okršaj s Liverpoolom, Ten Hag je na terenu za trening izbacio citate stručnjaka i osuđujuću statistiku iz njihove prve dvije utakmice. Također se pridružio svojim igračima u trčanju od 8,5 milja po vrućini od 33 stupnja na dan koji je trebao biti slobodan dan za United i zaradio poštovanje grupe nakon što je ostao “fizički slomljen”.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!