NaslovnicaVijesti Erik Ten Hag uveo stroga pravila u Unitedu, jutros ga svi poslušali

 Erik Ten Hag uveo stroga pravila u Unitedu, jutros ga svi poslušali

Novi menadžer Manchester Uniteda Erik Ten Haag uveo je stroga pravila za nogometaše nakon što je preuzeo posrnulog giganta.

Ten Hag je zamijenio Ralfa Rangnicka na klupi Crvenih vragova i tek je počeo raditi u novom klubu. Stoga je angažirao čovjeka koji dobro poznaje situaciju na Old Traffordu, bivšeg člana kluba, Stevea McLarena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, nizozemski stručnjak već je ostavio svoj “rukopis” na trenutnoj situaciji u klubu. Odlučio je uvesti nekoliko strogih pravila po uzoru na legendarnog Sir Alexa Fergusona.

Tako je Ten Hag naredio svim nogometašima da se pojave na treningu prije 9 sati ujutro. S bivšim trenerima, nakon Sir Alexa Fergusona, igrači su mogli stići u trening centar Carrington do 10 sati.

Jutros su svi igrači stigli na trening prije 9. Ten Hague je u Carrington stigao sat vremena ranije, a prvi je stigao McLaren u 7:45.

Nizozemac je uveo još nekoliko promjena po uzoru na ona pravila koja je postavio Ferguson. Naredio je igračima da svi zajedno jedu u trening centru, a inzistirao je na druženju nakon treninga.

Ten Hag naredio je da se trava na svim poligonima skrati na točno 15 milimetara. Takva bi trava mogla pomoći igračima da poboljšaju svoje vještine dodavanja, kao i da ubrzaju igru. Ranije je najavio da će se dosta fokusirati na vježbe s loptom, kao i na fizičku spremu igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!