NaslovnicaVijestiEriksen otkrio zašto je izabrao Inter pored Manchester Uniteda!

Eriksen otkrio zašto je izabrao Inter pored Manchester Uniteda!

Christian Eriksen rekao je da je izabrao Inter Milan ispred Manchester Uniteda jer je želio novi izazov u drugoj zemlji.

Eriksen otkrio

Danski internacionalac etablirao se kao jedan od najvažnijih igrača Tottenhama tijekom svojih šest i pol sezona s klubom. Eriksen je za klub iz Sjevernog Londona odigrao 305 nastupa, postigavši ​​69 golova uz 89 asistencija.

28-godišnjak pridružio se Interu u siječnju, ali također je povezan s Manchester Unitedom, zajedno s drugim izvorima koji tvrde da je prije nekoliko mjeseci bio meta Crvenih đavola.

Eriksen je rekao da je United bio zainteresiran za njegovo potpisivanje, ali odabrao je Inter jer želi novi izazov u drugoj zemlji. U razgovoru za BBC-om, danski internacionalac je rekao: “Nekoliko godina, ali stvarno nikada nije bilo vjerojatno. Razgovarali smo, naravno, s njima i čuli smo što je moguće, a što nije. Ali, na kraju, osobno, želio sam novi izazov. Ostati u Premier ligi bilo bi lako rješenje.”

“Naravno, i ostanak u Tottenhamu također bi bio rješenje, ali po meni se to svelo samo na želju da isprobam novi izazov u novoj zemlji. Jednom kada se Inter pojavio, to zaista nije bio težak izbor. ”

Eriksen je do sada sudjelovao na sedam utakmica za Nerazzurre, postigavši ​​svoj prvi pogodak tijekom njihove posljednje utakmice u Europskoj ligi protiv Ludogoretsa, uz asistenciju koja dolazi i protiv njih.

Najnovije vijesti

Alen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

0
27-godišnji ALEN HALILOVIĆ, nekadašnji dragulj hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, nalazi se u središtu pažnje zbog svoje izvanredne sezone u nizozemskom klubu Fortuna Sittard,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!