NaslovnicaVijestiERIKSEN PREDVODI LISTU: Ovo je najboljih 11 kojima ističe ugovor na kraju...

ERIKSEN PREDVODI LISTU: Ovo je najboljih 11 kojima ističe ugovor na kraju sezone!

Veznjak Tottenham Hotspura Christian Eriksen i napadač PSG-a Edinson Cavani samo su neke od vrhunskih zvijezda kojima ugovori ističu na kraju ove sezone.

Igrači kojima ističu ugovori

Prelazni rok se otvorio u ponoć, te od tada klubovi imaju dozvolu da im ponude ugovore, što je poznatije kao Bosmanovo pravilo. Naime, po tom pravilu bilo koji igrač koji je ušao u zadnju godinu ugovora ima pravo započeti pregovore sa drugim klubovima šest mjeseci prije isteka ugovora, te po isteku postojećeg ugovora besplatno otići u drugi klub.

Pored već spomenutih Eriksena i Cavanija, ugovori također ističu i zvijezdama Chelseaja Willianu, Manchester Uniteda Ericu Baillyju, te još jednoj zvijezdi Spursa Janu Vertonghenu. Donosimo vam tim od najvrijednijih 11 igrača koji već sada mogu pregovarati sa drugim klubovima.

Cijela vrijednost ovog tima je nevjerovatnih 273 miliona funti, i nema sumnje kako mnogi od njih imaju još štošta za ponuditi u svojim karijerama. Na golu je Schalkeov 23-godišnji golman Alexander Nubel, dok Veronghenu i Baillyju društvo u obrani, na bekovskim pozicijama čini dvojac iz PSG-a Thomas Meunier i Laywin Kurzawa.

U veznom redu se nalaze Christian Eriksen, veznjak Bournemoutha Ryan Fraser, te iskusni Nemanja Matić iz Manchester United, dok trojac u vrhu napada čine Willian, Dries Mertens i Edinson Cavani. U ovom timu nalazi se šest zvijezda iz Premier lige, tri iz francuskog prvenstva, te po jedna iz Bundeslige i Serije A.

Cijeli tim izgleda ovako:
Alexander Nubel (Schalke) – £13.54m
Thomas Meunier (PSG) – £25.39m
Jan Vertonghen (Tottenham) – £15.23m
Eric Bailly (Man Utd) – £18.62m
Layvin Kurzawa (PSG) – £12.69m
Nemanja Matić (Man Utd) – £16.92m
Christian Eriksen (Tottenham) – £76.16m
Ryan Fraser (Bournemouth) – £25.39m
Willian (Chelsea) – £27.08m
Edinson Cavani (PSG) – £21.16m
Dries Mertens (Napoli) – £21.16m

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!