NaslovnicaVijestiEriksen priredio iznenađenje suigračima na treningu

Eriksen priredio iznenađenje suigračima na treningu

Danski nogometaš Christian Eriksen posjetio je svoje suigrače iz reprezentacije, pošto je u petak pušten iz bolnice, priredivši im iznenađenje na treningu.

Eriksen je u petak napustio bolnicu u Kopenhagenu, a brzo potom je otišao do kampa nacionalnog tima.

“Nismo znali da će doći. Prekinuli smo trening. Njegova posjeta je donijela dobru energiju timu. Mogli smo da ga zagrlimo. Bilo je lijepo vidjeti ga kako šeta sa sinom. Bio je to dobar dan iz mnogo razloga”, izjavio je vezni fudbaler Danske Christian Nørgaard.

Vezni nogometaš Danske je 12. lipnja doživio srčani udar na utakmici prvog kola grupne faze Eura 2020 protiv Finske. Eriksen je potom prebačen u bolnicu, gdje je operisan – u srce mu je ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju.

Vezni nogometaš Intera ručao je sa suigračima prije nego što se vratio kući.

“Bilo je emocionalno jer smo ga posljednji put vidjeli kako leži na travi. Znali smo da je Christian u redu ali potpuno je drugačije vidjeti ga uživo”, izjavio je danski nogometaš Joakim Mæhle.

Danska je izgubila obe dosadašnje utakmice na Europskom prvenstvu, a posljednji susret u grupi igraće protiv Rusije u ponedjeljak na stadionu Parken u Kopenhagenu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!