NaslovnicaVijestiEriksen se oglasio nakon što je pušten iz bolnice

Eriksen se oglasio nakon što je pušten iz bolnice

Vezni nogometaš danske reprezentacije Christian Eriksen otpušten je iz bolnice šest dana nakon što je doživio srčani udar na utakmici Europskog prvenstva koji je njegova momčad igrala protiv Finske, potvrdio je nogometni savez Danske.

Eriksenu je u srce ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju, a operacija je bila uspješna.

Eriksen je u petak izašao iz Kraljevske bolnice u Kopenhagenu, a navodi se da je posjetio reprezentaciju u Helsingøru. On je odatle otišao kući, gdje će provoditi vrijeme sa svojom porodicom.

“Hvala svima na ogromnom broju poruka podrške koju sam dobijao ovih dana. Nevjerovatno je nešto tako osjetiti i vidjeti. Osjećam se dobro s obzirom na okolnosti. Bilo mi je veoma drago da vidim momke nakon sjajnog meča koji su odigrali protiv Belgije. Nema potrebe da naglašavam da ću ih bodriti u ponedjeljak kada budu igrali sa Rusijom”, izjavio je po izlasku iz bolnice 29-godišnji Eriksen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!