NaslovnicaVijestiErling Haaland: "175 milijuna eura je mnogo novca za jednog igrača"

Erling Haaland: “175 milijuna eura je mnogo novca za jednog igrača”

Napadač iz Borussije Dortmund Erling Haaland se nada da su glasine da Chelsea priprema ogromnu ponudu za njega samo glasine, jer vjeruje da bi 175 milijuna eura za jednu osobu bilo mnogo novca.

Erling Haaland

Norvežanin je jedan od najtraženijih napadača u svjetskom nogometu, a uveliko je povezan s odlaskom u Chelsea u iznosu od 150 milijuna funti ovog ljeta.

No, on je s Dortmundom u pred sezoni i ne razmišlja previše o svojoj budućnosti.

Zapravo je Haaland danas razgovarao sa medijima i ne samo da je otkrio da je jedva bio u kontaktu sa Minom Raiolom, već je i iskreno odgovorio zašto ne želi da se preseli za tako pozamašnu naknadu.

“Do jučer nisam razgovarao sa svojim agentom”, rekao je Haaland.

“Dakle, imate odgovor. Nadam se da su to samo glasine, jer je to mnogo novca za jednu osobu.”

“Prije svega, imam još tri godine ugovora.”

“Uživam u svom vremenu ovdje. Ali naravno, trofej je bio važan, jer to je ono što želim.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!