NaslovnicaVijestiErling Haaland donio odluku o svojoj budućnosti: Evo gdje želi igrati od...

Erling Haaland donio odluku o svojoj budućnosti: Evo gdje želi igrati od sljedeće sezone!

Real Madrid je obaviješten da Erling Haaland želi igrati za njih, kažu mediji u Španjolskoj, sa norveškim napadačem koji želi postati glavni igrač Reala sljedeće sezone.

Erling Haaland donio odluku

20-godišnji napadač, koji se trenutno procjenjuje na 110 milijuna eura, posljednjih je mjeseci privukao zanimanje vrhunskih europskih klubova, iao će njegova pozamašna cijena značiti da će samo nekoliko odabranih moći obezbjediti njegove usluge.

Zapravo, Haalandov agent Mino Raiola nedavno je tvrdio da će samo deset klubova moći priuštiti ovog talenta, jer njegova klauzula o oslobađanju od 100 milijuna eura stupa na snagu 2022. godine.

Unatoč cijeni, Haaland i njegova svijetla budućnost će sigurno privući veliki interes, a najvjerojatnije je da će taj korak napraviti Real Madrid.

Norveški napadač vjeruje da su Los Blancosi idealan klub za njegovu karijeru, prema pisanju španjolskih medija, koji tvrde da je 20-godišnjak odlučio igrati za Madrid ako na ljeto napusti Bundesligu.

Uz navedena izvješća, Marca također izvještava da se Haaland želi pridružiti Zidaneu na Bernabeuu.

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos nedavno je dao velik nagovještaj o transferu na pitanje bi li radije potpisao Erlinga Halanda ili Kyliana Mbappea.

“Haaland ili Mbappe da sam trener? Volio bih obojicu, ali trener ne potpisuje”, rekao je Ramos

“Možda bi, zbog okolnosti i trenutne situacije, danas mislim da bi bilo malo lakše potpisati Halanda.

“O Mbappeu se govori kao o zamjeni Cristiana [Ronalda] i [Lionel] Messija, a okolnosti su složenije.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!