NaslovnicaVijestiErling Haaland ima nove otkupne klauzule

Erling Haaland ima nove otkupne klauzule

Iako je norveški nogometaš Erling Haaland ovog ljeta prešao iz Borussije Dortmund u Manchester City, njegova dugoročna budućnost u ovom klubu neizvjesna je zbog dvije otkupne klauzule koje je danas otkrila španjolska Marca.

Haaland je potpisom za Manchester City postao drugi najplaćeniji igrač u Premiershipu nakon Cristiana Ronalda, no ono na što je Marca posebno obratila pažnju su dvije različite otkupne klauzule koje Haaland ima za 2024. i 2025. godinu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Haalandov ugovor s Manchester Cityjem vrijedi do 30. lipnja 2027. godine, a ako se ispune određeni uvjeti uz postizanje minimalnih sportskih ciljeva, tada će Haaland imati opciju raskida ugovora, odnosno imat će priliku promijeniti sredinu putem otkupne klauzule.

Na kraju druge sezone otkupna klauzula za Haalanda iznosit će 200 milijuna eura, a na kraju treće sezone, točnije 2025. godine, iznosit će 175 milijuna eura.

U Njemačkoj su ranije pisali kako bi ta klauzula trebala biti manja, no jasno je da je Manchester City učinio sve kako bi se u potpunosti zaštitio od ostalih momčadi te su s tim u vezi Haalanda “osigurali” ogromnim otkupnim klauzulama.

Upravo su otkupne klauzule način na koji je Haaland prešao iz Salzburga u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura, a tako je i napustio ovaj njemački klub jer je Manchester City za njegov transfer platio 70 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!