NaslovnicaVijestiErling Haaland imenovao igrača sa kojim bi najviše volio igrati i poslao...

Erling Haaland imenovao igrača sa kojim bi najviše volio igrati i poslao poruku Virgil Van Dijku

Napadač Borussije Dortmund Erling Haaland pohvalio je Liverpoolovu zvijezdu Virgila van Dijka tako što ga je nazvao “nevjerovatnim igračem”.

Erling Haaland imenovao

19-godišnji norvežanin postao je jedan od najtraženijih mladih talenata u Europi nakon nevjerovatne sezone.

I Haaland, koji je potpisao za Borussia Dortmund u siječnju, susreo se sa Van Dijkom kad je zaigrao za RB salzburg ranije u sezoni.

Transfer meta Manchester Uniteda je postigla gol u porazu od 4-3 protiv Liverpoola u ligi prvaka na Anfieldu prošlog listopada, također je nastupio u porazu Salzburga sa 2:0 u prosincu.

Haaland, koji je povezan s Real Madridom, priznao je da nizozemska zvijezda Van Dijk “posjeduje sve kvalitete” za vrhunskog brani u svjetskom nogometu.

Norveški internacionalac rekao je za France Football: “Tako je dobar. Snažan je, brz, posjeduje sve kvalitete. Nevjerojatan je igrač.”

Haaland je također otkrio da se izuzetno divi šefu Chelseaja Franku Lampardu.

Tijekom ispitivanja na ESPN-u, igrač Dortmunda je imenovao legendu plavaca koa jednog umirovljenog igrača sa kojim bi želio da može igrati.

Haaland je nedavno prekinuo šutnju i odgovorio superzvijezdi PSG-a Neymaru nakon što su se rugali njegovom meditacijskom slavlju u Ligi prva ove sezone.

Norveški wonderkid je inzistirao da ga igrači PSG-a nisu uzrujali i umjesto toga zahvalio je Neymaru na pomoći u širenju važne poruke.

Haaland je objasnio: “Ne, ne baš. Mislim da su mi puno pomogli da izbacim meditaciju u svijet i pokažem cijelom svijetu da je meditacija važna stvar, tako da sam zahvalan što su mi pomogli u tome.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!