NaslovnicaVijestiErling Haaland imenovao sedam napadača koji su bolji od njega!

Erling Haaland imenovao sedam napadača koji su bolji od njega!

Erling Haaland je osmi najbolji napadač na svijetu, prema osobnom mišljenju Erlinga Haalanda, a Kylian Mbappe nije jedan od sedam koji su bolji od njega.

Erling Haaland imenovao

Haaland je izbio na scenu tek prošle sezone sa svojim golovima za RB Salzburg u grupnoj fazi Lige prvaka.

Njegova forma je značila da će se klubovi širom europe boriti za njega, ali je na kraju Dortmund izašao kao pobjednik. Prelazak u bolju ligu nije usporio njegov napredak, i s obzirom da je još uvijek 20-godišnjak, mogao bi jednog dana biti najbolji napdač na svijetu.

Trenutno čak i Norvežanin može prihvatiti da nije najbolji na svijetu, a u intervjuu za VG imenovao je sedmoricu igrača ispred sebe, Cristiana Ronalda, Roberta Lewandowskog, Sergija Aguera, Roberta Firmina, Pierrea-Emericka Aubameyanga, Harryja Kanea i Tima Wernera.

Iako možemo pretpostaviti da na popisu nema mjesta za Lionela Messija, jer Haaland, razumljivo, zvijezdu Barcelone ne računa kao napadača, zanimljivo je primijetiti nedostatak Kyliana Mbappea.

Drugo ime koje bi nekima moglo zapasti za oko je Roberto Firmino. Iako je čelni čovjek Liverpoola dio izvrsne trojke sa Sadiom Maneom i Mohamedom Salahom, Brazilac sam ne postiže toliko golova.

Bivši napadač Hoffenheima prošle je sezone u Premier ligi postigao samo devet golova, a suigrači su postigli 18, odnosno 19 golova, ali Firmino radi dobar posao bez postizanja golova.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!