NaslovnicaVijestiErling Haaland imenovao tri najbolja igrača na svijetu!

Erling Haaland imenovao tri najbolja igrača na svijetu!

Erling Haaland je imenovao tri najbolja igrača na svijetu. Lionel Messi se našao na toj listi, dok je Cristiana Ronalda izostavio.

Erling Haaland imenovao

Vjerojatno će to biti vrlo važnih nekoliko mjeseci za Haalanda, jer se njegovo vrijeme u Borussiji Dortmund bliži kraju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadača su povezivali sa Manchester Cityjem, Barcelonom i Real Madridom. Norvežanin je do sada bio na visini zadatka svaki put kada je pojačao kvalitetu, prelazeći iz Moldea u Salzburg, a zatim u Drotmund, ali ako želi postati jedan od najboljih na svijetu mora to biti još mnogo bolje.

Haaland je sada imenovao tri najbolja igrača na svijetu: “Top 3 na svijetu?”

“Moram reći da je Lewandowski broj jedan, a onda imate Benzemu, on je također bio nevjerojatan, dok je Lionel Messi bio izvanredan.”

“Dakle, Benzema i Messi dijele drugo i treće mjesto.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!