NaslovnicaVijestiErling Haaland odbio plaću od 600.000 eura!

Erling Haaland odbio plaću od 600.000 eura!

Erling Haaland i dalje razmišlja o klubu koji bi mogao biti najbolji izbor za nastavak njegove karijere. Zainteresirani su najjači klubovi u Europi i sada sjajni norveški napadač može birati u koji klub će otići na kraju sezone.

Prema pisanju AS-a, Haaland je odbio prvu ponudu Manchester Cityja od 600.000 eura tjedne plaće, odnosno 29 milijuna eura godišnje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski mediji sada navode da su Haalandov otac i agent Mino Raiola razmatrali ponudu, ali da ova odbjenica nije njegov konačan odgovor. Žele da City pošalje i drugu ponudu.

Međutim, Haaland se osobno nada prelasku u Real Madrid i novac mu nije najvažnija stvar u ovom transferu. Istina je da ni Realova ponuda neće biti dosta manja, ali se ne očekuje ni da bi mogla biti kao ova Cityjeva.

Španjolski mediji su i ranije pisali kako bi Haaland Reala mogao koštati oko 350 milijuna eura ako se transfer ostvari.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!