NaslovnicaVijestiErling Haaland postat će prvi igrač koji košta milijardu funti, tvrdi njegova...

Erling Haaland postat će prvi igrač koji košta milijardu funti, tvrdi njegova menadžerica

Erling Haaland zabio je 20 golova za Manchester City u 14 utakmica ove sezone. Prema Transfermarktu vrijedi 150 milijuna eura, iako je City u srpnju platio Borussiji Dortmund 60 milijuna eura.

Haalandova menadžerica Rafaela Pimenta sigurna je da će norveški golgeter vrijediti i više.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mislim da će Erling biti prvi igrač koji će ostvariti transfer od oko milijardu funti. Ako kombinirate njegovu nogometnu vrijednost, vrijednost njegovog imidža, vrijednost njegovog sponzora, to je sigurno milijarda funti. Ako se imalo razumijete u tržište, normalno je Erlinga uspoređivati ​​s Mbappéom, no Haaland ide korak dalje,” smatra Pimenta.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!