NaslovnicaVijestiErling Haaland potpisao najbogatiji sponzorski ugovor u povijesti nogometa

Erling Haaland potpisao najbogatiji sponzorski ugovor u povijesti nogometa

Erling Haaland nedavno je potpisao najskuplji sponzorski ugovor u povijesti nogometa. Taj ugovor nije vezan za klub za koji igra, Manchester City, gdje tjedno zarađuje 426 tisuća eura, već je riječ o ugovoru s proizvođačem sportske opreme.

GettyImages

Norvežanin se obvezao da će idućih deset godina nositi Nike kopačke za 22,8 milijuna eura godišnje. Odabir američkog proizvođača obrazložio je time što želi slijediti primjer svog idola Ronalda Nazaria.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Povodom potpisivanja ugovora s Haalandom, iz Nikea su poručili kako je on svojim golgeterskim brojkama obilježio ne samo sadašnjost, već i budućnost nogometa.

“Svojim golgeterskim brojkama obilježio je ne samo sadašnjost, nego i budućnost nogometa. On je nasljednik najveće devetke i napadač nove generacije”, poručili su iz Nikea.

Prema procjenama Transfermarkta, Haaland trenutno vrijedi 170 milijuna eura. Manchester City ga je prošlog ljeta doveo iz Borussije Dortmund za 60 milijuna eura, a od dolaska na Etihad do sada Norvežanin je u 37 utakmica za Građane zabio 42 gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!