NaslovnicaVijestiErling Haaland potpisao najveći sponzorski ugovor u povijesti nogometa

Erling Haaland potpisao najveći sponzorski ugovor u povijesti nogometa

Najskuplji sponzorski ugovor u nogometnoj povijesti potpisan je s norveškim napadačem Erlingom Haalandom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kompanija Nike je potpisala desetogodišnji ugovor s napadačem Manchester Cityja i reprezentacije Norveške za nošenje njihovih kopački, a u zamjenu će mu platiti 227 miliona eura.

Nakon sedmogodišnjeg sponzorstva od strane Nikea, Haaland je bio bez sponzora gotovo godinu dana, tokom koje je isprobavao različite vrste kopački.

Na službenom predstavljanju u dresu Cityja, Haaland je nosio Pumine kopačke Ultra, dok je na utakmici Community Shielda nosio Adidasove X Speedportal kopačke.

Iako je u engleskom prvenstvu nosio Nike Mercurial Vapors, Haaland se sada obvezao nositi isključivo Nike kopačke sljedećih deset godina.

Haalandu je odluka o nošenju Nike kopački lako pala jer je već nosio Nike kopačke proteklih sedam godina, a njegov idol Ronaldo Nazario također je bio zaštitno lice Nikea tijekom cijele karijere.

“Svojim golgeterskim brojkama obilježio je ne samo sadašnjost, već i budućnost nogometa. Nasljednik je najveće devetorice i napadač nove generacije”, predstavio je Nike svoju suradnju sa Norvežaninom.

U ovoj sezoni, Haaland je postigao impresivnih 42 pogotka u 37 utakmica za City, dok u karijeri ima 198 golova u 242 nastupa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!