NaslovnicaVijestiERLING HAALAND PRONAŠAO NOVI KLUB: Njegov agent Mino Raiola viđen na razgovorima...

ERLING HAALAND PRONAŠAO NOVI KLUB: Njegov agent Mino Raiola viđen na razgovorima sa Europskim gigantom!

Potpuno se očekuje da će Erling Haaland u nekom trenutku napraviti sljedeći korak u karijeri, ostaje nam da vidimo kako će se odlučiti da pristupi tome.

Nema sumnje da izgleda da je dovoljno dobar za igranje na najvišem nivou, ali ima samo 19 godina i mora biti oprezan prilikom odlučivanja o svom sljedećem klubu. Treba li odlučiti krenuti prema vrhu ili preći u vrlo dobar tima sa provjerenim primjerima razvijanja mladih talenata?

Ako bi htio iskoristiti drugu opciju, onda bi Borussia Dortmund mogla biti idealan izbor. Jadon Sancho je najnoviji primjer mladog igrača koji se razvio u tamošnju zvijezdu, ali to bi mu još uvijek dalo priliku da igra u Ligi prvaka i Bundesligi.

Taj korak izgleda moguć nakon što su izvještaji iz Njemačke naznačili da je njegov agent uočen kako dolazi u Dortmund na razgovore. Čini se da ih je upoznao službenik kluba iz Dortmunda, pa bi ovo mogao biti najjasniji znak njegovog sljedećeg koraka.

Mnogo drugih vrhunskih klubova je stalo u red kako bi doveli Haalanda. Naše nedavno izvješće je pokazalo da je Juventus napravio prvi potez za njega, dok je prije radio sa Ole Gunnar Solskjaerom i odgovara tipu igrača koji je potreban Manchester Unitedu.

Nadamo se da ćemo dobiti neku potvrdu o tome što se dogodilo na tim razgovorima i koju su mu sljedeći planovi, ali sjetite se da je njegov agent Mino Raiola, koji ima reputaciju čovjeka sa kojim se teško dogovoriti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!