NaslovnicaVijestiErling Haaland službeno predstavljen u brazilskom gigantu. Nakon objave napadač odmah kontaktirao...

Erling Haaland službeno predstavljen u brazilskom gigantu. Nakon objave napadač odmah kontaktirao klub

Nedavno je na službenoj web stranici brazilskog nogometnog diva Fluminensea osvanula nevjerojatna vijest – a to je da je jedan od najpoznatijih napadača današnjice, Erling Haaland, potpisao za njih. No, kako se kasnije pokazalo, ova senzacionalna objava nije bila ništa više od izmišljene priče.

Haaland, koji je poznat po svojoj efikasnosti na terenu, odmah je kontaktirao klub nakon što je čuo za ovu vijest, samo da bi otkrio da se radi o hakerskom napadu. Fluminense je bio žrtva hakera koji su neovlašteno pristupili njihovoj web stranici i objavili lažnu vijest o transferu.

Na službenoj stranici kluba iz Rio de Janeira stajalo je kako je potpisan ugovor s Haalandom te kako će njegov dolazak biti ključan za preokret u njihovoj sezoni. No, istina je da je ova objava izazvala bijes među navijačima, dok je jedan korisnik Twittera preuzeo odgovornost za hakerski napad, pretvarajući ga u šalu.

Unatoč ovom incidentu, Fluminense ima razloga za slavlje jer će uskoro potpisati još jedno veliko pojačanje iz srca Europe – legendarnog brazilskog stoper Thiago Silvu. Silva je ostavio neizbrisiv trag u klubovima poput Chelseaja, Milana i PSG-a, a njegov dolazak sigurno će ojačati obranu ovog brazilske ekipe.

Iako je Haalandova “transfer saga” završila kao lažna vijest, Fluminense će se sada okrenuti stvarnim pojačanjima poput Thiaga Silve kako bi ostvarili uspješnu sezonu. Ovaj incident također podsjeća na važnost sigurnosti na internetu, posebno za klupske web stranice koje su često meta hakera i lažnih vijesti.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!