NaslovnicaVijestiErnesto Valverde dovodi pojačanje od 100 milijuna eura: Francuz na putu ka...

Ernesto Valverde dovodi pojačanje od 100 milijuna eura: Francuz na putu ka Barceloni?

Barcelona ne smije odustati u potrazi za Philippeom Coutinhom, ali katalonski giganti ne isključuju alternativne mogućnosti u slučaju da još jednom ne uspiju uvjeriti Liverpoola da sudjeluje u ovom transferu za brazilskog igrača.

Ernesto Valverde dovodi

Lideri La Lige su cijelo ljeto pokušavali dovesti 25-godišnjaka na Camp Nou, ali klub sa Anfielda je odlučno odbijao ponude za svoju zvijezdu, možda još uvijek pate za Luis Suarezom koji je otišao prije tri godine.

Na kraju, La Blaugrana je završila transfer od 135 milijuna funti za Ousmane Dembelea, iako se Francuz odma ozlijedio i isključen je na četiri mjeseca, no sada se vratio. Ne možemo reći da je Dembeleova ozljeda otežala posao Ernesto Valverdea, jer su na vrhu La Lige sa četiri boda nakon što su pobijedili 14 od svojih 17 utakmica, od kojih su tri odigrali neriješeno. Znači  Barcelona još nije pretrpjela poraz u ligi.

Iako se Barca još jednom dokaže neuspješnom u dovođenju bivšeg Interovog igrača, skrenut će pozornost prema Arsenalovoj meti, Thomas Lemaru.

[su_bonus]

Telegraph je izvijestio da će klub sa Camp Noua krenuti po Lemara ukoliko ne uspiju dovesti Coutinha, a također će i Liverpool da uradi tako. Ukoliko ne uspiju zadržati Coutinha, krenut će po Lemara kao moguću zamjenu za Brazilca, što bi također moglo biti problematično za Arsenal, koji je gotovo potpisao 21-godišnjaka u posljednjem danu ljetnog prijelaznog roga kao zamjenu za Alexisa Sancheza, koji je trebao da ode u Manchester City.

Međutim, kako svi sada znamo, sve je u potpunosti išlo dobro za Topnike do posljednjeg dana i Lemarov prelazak u Sjeverni London za 90 milijuna funti nije bio uspješan, ostavljajući Sancheza u Arsenalu, kojeg će on vjerojatno napustiti u besplatnom transferu ili za mizeran novac.

[su_no1forfootball]

Lemar je i dalje u planovima Arsene Wengera, ali potencijalna konkurencija iz Barcelone i Liverpoola bi mogla pokvariti sve njegove planove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!