NaslovnicaVijestiErnesto Valverde objasnio zašto Yerry Mina ne igra

Ernesto Valverde objasnio zašto Yerry Mina ne igra

Ernesto Valverde objasnio zašto Yerry Mina ne igra. Atletico Madrid je u nedelju domaćin Barceloni u utakmici koja bi mogla odlučiti koliko je intenzivna utrka za naslov La Lige za ostatak ove sezone.

Ernesto Valverde objasnio

Atletico je sredinom tjedna smanjio razliku bodova na pet nakon što su Katalonci remizirali 1-1 protiv Las Palmasa, do zvijezda Antoino Griezmann postiže sedam golova u posljednje dvije utakmice.

Barca će morati da bude u najboljem svjetlu protiv Diego Simeoneovih igrača, ali jedan igrač na kojeg Valverde neće moći da računa jeste Yerry Mina, nakon što ponovo nije uspio ući u momčad.

[su_bonus]

Ovo je četvrta po redu utakmica u kojoj 23-godišnjak, koji je došao na Nou Camp iz Palmeirasa u siječnju za samo 10.5 milijuna funti, biva izostavljen u potpunosti.

Uoči sukoba sa Atleticom, Valverdea su pitali za Minu i njegovu odsutnost i objasnio je razlog zbog kojeg ponovo nije odabrao mladog braniča.

54-godišnji Španjolac je rekao pute Sporta: “Yerry Mina? Imam četiri braniča i obično imam trojicu na popisu.”

“Oni koji su prvi izbor su Gerard Pique i Samuel Umtiti, a kad Thomas Vermaelen igra, igra vrlo dobro.”

“Yerry je došao kasnije, to je način biranja momčadi, u kojem, prema igrama, odaberem jednog igrača pored drugog.”

[su_bet365_100_bonus]

Dakle, unatoč jasnim obećanjima Mine, izgleda da će prvi kolumbijski igrač koji je ikada igrao za Barcelonu ima velikih problema da se adaptira u momčadi.

Pique je godinama obrambeni stože Barce, Umtiti je bio izvanredan, jer je stigao iz Lyona 2016. godine, dok je bivši Arsenalov kapetan Vermaelen izgledao također vrlo dobro kada je igrao.

S obzirom na to, Mina zasigurno treba stalnu igru kako bi mogao da se dokaže u Barceloni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!