NaslovnicaVijestiEssien: 'Chelsea ga mora zadržati."

Essien: ‘Chelsea ga mora zadržati.”

essien o hazardu

Michael Essien, 35-ogodišnji zadnji vezni iz Gane koji je branio boje Bastije, Lyona, Chelseaja, Real Madrida, Milana i Panathinaikosa sada igra za indonezijski klub Persib Bandung. Ovih dana prokomentirao je mogući odlazak Hazarda iz Chelseaja u Real Madrid baš kao što je i sam Essien to napravio, samo je on otišao na posudbu.

Bivši igrač Chelseaja i Real Madrida kaže kako razumije zašto bi Eden Hazard navodno htio otići u Real Madrid jer to je klub iz kojeg će lakše doći do svoje ‘Zlatne lopte’ koju svaki igrač tog kalibra želi. Cristiano Ronaldo uskoro će ući u svoju 34. godinu života i naravno da Real uvelike traga za dostojnom zamjenom.

Belgijski reprezentativac sjajno je počeo sezonu unatoč tome što je propustio odraditi prave pripreme te propustio početak sezone. Već sada na kontu ove sezone ima 8 postignutih golova te 7 asistencija, no njegov potencijalni transfer u Real može se očekivati tek na ljeto jer je njegov Chelsea sudionik Lige prvaka što znači da on ne može igrati knock-out fazu najelitnijeg nogometnog natjecanja za nikoga osim za Chelsea i kao takav Realu nije toliko potreban kao recimo Mauro Icardi koji bi već na proljeće mogao nastupiti za ‘kraljeve’ u Ligi prvaka.

[su_live_koeficijenti]

On je najbolji igrač Chelseaja

Essien: “Eden je nevjerojatan igrač i moramo biti sretni što ga imamo u Chelseaju i upravo je to razlog zašto ga Real Madrid želi i Chelsea to mora razumjeti. On napreduje iz tjedna u tjedan i on je bez dileme najvažniji igrač u Chelseaju. Kada imate Edena u momčadi vi znate da on uvijek može napraviti nešto.”

“Hazard će uvijek pronaći način da dobro uposli igrača ili će sam nešto napraviti. On zabija golove ili ih asistira suigračima. On ima to nešto čarobno u svom dodiru lopte i zaista mislim da Chelsea mora napraviti sve kako bi obnovili njegov ugovor jer ne želite da vam najbolji igrač ode iz kluba.”

“Edena motivira igrati nogomet, on tako uživa u nogometu. Trebalo bi brdo novca da se nađe dostojna zamjena za Edena Hazarda, ali vjerujem kako će on ipak na kraju ostati u Londonu.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!