NaslovnicaVijestiEuforija je trajala samo nekoliko dana: U Bayernu razočarani kao nikada do...

Euforija je trajala samo nekoliko dana: U Bayernu razočarani kao nikada do sada

Nije bilo baš kobno kao što se znalo dogoditi raije, ali Bayernov domaći poraz u sred Munchena ponovo ističe neke probleme koji su prebrzo pali u zaborav nakon senzacionalne pobjede u Ligi prvaka.

Niko Kovač dovodi

Bayern je sebi priuštio prvi prvoligaški poraz ove sezone već u oktobru mjesecu. Poraženi su na Allianz Areni koja je ranijih godina bila neosvojiva tvrđava za mnoge ekipe a sada je pomalo neočekivano slavio Hoffenheim, što je razljutilo bavarskog trenera Niku Kovača.

Može li iko zaustaviti Salzburg? Pogledajte statistiku od koje će vam se zavrtjeti u glavi…

Dakle, samo nekoliko dana nakon senzacionalne pobjede sa sedam postignutih golova u Ligi prvaka, Hrvat je ljut i bijesan na svoje nogometaše.

“To me ljuti. Euforija iz Lige prvaka se nije nastavila. Bili smo jako loši u drugom poluvremenu. Hoffenheim nije pobijedio nezasluženo. Sa onim što smo postigli u Londonu ne možemo se otkupiti za ovaj poraz danas. Trebala bi igrati bolje, očekivao sam više ali..”, rekao je Kovač, koji je posebno ljut nakon što je Bayern izjednačio rezultat, a zatim dopustio protivniku da postigne još jedan gol.

Da li je problem samo u nogometašima? Kovač je protiv Hoffenheima izveo gotovo identičnu postavu kao protiv Tottenhama, igrači su vjerovatno bili iscrpljeni i umorni a na klupi su ostali Martinez, Muller, Perišić, Davies koji su trebali započeti ovaj meč.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!