NaslovnicaVijestiMože li iko zaustaviti Salzburg? Pogledajte statistiku od koje će vam se...

Može li iko zaustaviti Salzburg? Pogledajte statistiku od koje će vam se zavrtjeti u glavi…

U austrijskom prvenstvu sjećanja na konkurenciju za vrh tabele odavno su nestala. Teror Salzburga postaje sve gori, a protivnici sjajne trupe iz Mozartovog grada padaju kao pokošeni. Dominacija kakvu nogometna evropa ne pamti.

Salzburg je u Ligi prvaka pokazao izuzetnu kvalitetu i pokazao svoje brojne dragulje Europi, a u domaćem okruženju serijski austrijski prvak dugo je bez prave konkurencije. Nadmoć Salzburga iz godine u godinu se povećava te je dostigla apsurdno visoku razinu ove sezone, jer je četa američkog trenera Jessea Marscha postigla nevjerojatnih 46 golova u prvih deset utakmica austrijskog prvenstva.

GEST VRIJEDAN POŠTOVANJA: David de Gea poslao sjajnu poruku podrške Hugu Llorisu nakon strašne povrede ruke!

Salzburg vodi s 28 osvojenih bodova od 30 mogućih, a u svim natjecanjima su upisali 14 nastupa u novoj sezoni i postigli nevjerojatna 64 pogodka.

Posljednja žrtva salzburškog stroja bio je Altach, koji se iz Salzburga vratio sa šest pogodaka. Salzburg je utakmicu odigrao bez svoje najveće zvijezde, Erlinga Braut Haalanda, a njegov izostanak dobro je iskoristio zambijski 20-godišnji napadač Patson Dhaka, koji je postigao prvi hat-trick u karijeri.

Među strijelce se upisao i povremeni reprezentativac BiH Smail Prevljak.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!