NaslovnicaVijestiEuroBasket 2015: Italija iznenadila, pobjede Hrvatske i Grčke

EuroBasket 2015: Italija iznenadila, pobjede Hrvatske i Grčke

Završen je i četvrti dan EuroBasket 2015 utakmicom Španjolske i Italije! Nevjerovatnu utakmicu smo gledali, ljubitelji košarke su zaista uživali u košarci! Nevjerovatan podatak je da u četvrtoj četvrtini je palo čak 67 koševa. Krajni rezultat utakmice je glasio 98-105 u korist Italije. U reprezentaciji Španjolske najefikasniji je bio Pau Gaslo sa čak 34 poena, pratio ga je Nikola Mirotić sa 13. U reprezentaciji Italije nevjerovatnu utakmicu su odigrali Danilo Gallinari koji je ubacio 29 poena i Marco Belinelli sa 27 poena.

Jedan zanimljiv potez s utakmice jeste kada je Marco Belinelli pogodio s velike udaljenosti u posljednoj sekundi napada. Jedan od boljih šuteva na EuroBasket 2015!

EuroBaasket 2015

Hrvatska se protiv Makedonije mučila do poluvremena, a nakon poluvremena su bez problema savladali Makedoniju sa 18 razlike. U redovima Hrvatske reprezentacije najefikasniji je bio Bojan Bogdanović sa 13 poena i Dario Šarić sa 15. Kod Makedonaca najviše je zabio Predrag Samardziski 10 poena. Vojdan Stojanovski i Damjan Stojanovski su zabili po 9 poena.

Fantastičan ‘no-look’ pas Darija Šarića za Bojana Bogdanovića

Na EuroBasket 2015, Grčka je bez problema savladala Gruziju rezultatom 79:68. Najefikasniji u Grčkoj su bili Nick Calathes sa 19 i Giannis Antetokounmpo 12 poena. U reprezentaciji Gruzije najviše je zabio Tornike Shengelia 20 poena i Manuchar Markoishvili sa 11 poena!

EuroBasket 2015. je postao veoma zanimljiv.

EuroBasket 2015

Raspored za peti dana EuroBasketa 2015.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!