NaslovnicaVijestiEuropska liga: osmina finala, prve utakmice

Europska liga: osmina finala, prve utakmice

U četvrtak se nastavlja i Europska liga prvim utakmicama osmine finala. Danas će od hrvatskih  igrača nastupiti  Nikola Kalinić u utakmici gdje Dnipro dočekuje Ajax, dok Perišičev Wolfsburg dočekuje Inter Mateja Kovačića i Marcela Brozovića koji nema pravo nastupa u Europskoj ligi. Domagoj Vida gostuje kod Evertona, dok Milan Badelj sa svojom Fiorentinom dočekuje Romu u talijanskom susretu. Ivan Strinić nema pravo nastupa, pa neće biti u konkurenciji za današnji ogled Napoli – Dinamo Moskva.

Osim igrača u akciji će danas biti i Slaven Bilić koji nakon eliminacije Liverpoola,  sa svojim Besiktasem gostuje u Belgiji kod Club Brugge-a.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice, 12.3.2015.

Zenit – Torino (18:00)
Club Brugge – Bešiktaš (19:00)
Dnipro – Ajax (19:00)
Wolfsburg – Inter (19:00)
Everton – Dynamo Kijev (21:00)
Fiorentina – Roma (21:00)
Napoli – Dinamo Moskva (21:00)
Villarreal – Sevilla (21:00)

 

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!