NaslovnicaVijestiEuropska liga, parovi četvrtfinala

Europska liga, parovi četvrtfinala

Nakon što su  u Nyonu izvučeni parovi Lige prvaka, saznali smo i parove u Europskoj ligi.

 

zdrijeb europske lige

Branitelj naslova španjolska Sevilla igrati će protiv ruskog Zenita. Sevilla u EL igra s puno uspjeha već duži niz godina, a na putu do obrane naslova stoji im Zenit koji je preporođen od kada je na klupu sjeo portugalac Villas Boas koji je već osvajao ovo natjecanje s Portom.

Drugi par je Dnipro našeg Nikole Kalinića kojem će se suprotstaviti belgijski  Club Brugge, koji je jučer izbacio Slavena Bilića i njegov Besiktas. Ukrajinci su u ovom susretu blagi favoriti, mada je Brugge i protiv Besiktasa bio u podređenom položaju, pa je na kraju slavio.

Drugi ukrajinski predstavnik kijevski Dynamo koji je izbacio i posljednjeg engleskog predstavnika u Europi sučeliti će se s talijanskom Fiorentinom koja je pregazila Romu u prošlom kolu. Biti će ovo jako zanimljiva utakmica, a posebice jer će se a dvije različite strane naći Domagoj Vida i Milan Badelj.



Najzvučniji par Europske lige je Wolfsburg – Napoli. Susret u kojem će Ivan Peršić igrati protiv Napolija u kojem je Ivan Strinić, ali nema pravo nastupa. Napoli s Rafom Benitezom na klupi i Higuainom u napadu protiv nezaustavljivog Wolfsburgovog napada, predvođenog De Bruyneom. Zagarantirane su dvije odlične utakmice.

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 16.travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije. Finale je u Varšavi 27. svibnja 2015.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!