NaslovnicaVijestiEUROPSKA LIGA - Pobjede Milana, Arsenala, Atletica, poraz Napolija...

EUROPSKA LIGA – Pobjede Milana, Arsenala, Atletica, poraz Napolija…

U utorak i srijedu gledali smo sjajne utakmice Lige prvaka, a četvrtak nam je rezerviran za Europa ligu. Ove godine četvrtkom gledamo velika imena poput Arsenala, Milana, Borussiju Dortmund, Atletico Madrida, Napolija…

Europska liga nikada neće toliko zanimljiva i bitna koliko Liga prvaka i do kod jednima nije bitno hoće li ispasti iz tog natjecanja, drugima je to bitno jer im eventualno osigurava mjesto u Ligi prvaka naredne sezone. Napoli očito nije previše zainteresiran za ovo natjecanje jer imaju zanimljivu borbu za naslov u Italiji, no s druge strane Arsenal će lakše do naslova u Europa ligi nego mjesto u top 4 u Engleskoj.

Rezultati:

Astana 1-3 Sporting
Dortmund 3-2 Atalanta
Ludogorets 0-3 AC Milan
Marseille 3-0 Braga
Nice 2-3 Lok. Moskva
Ostersunds 0-3 Arsenal
Sociedad 2-2 Salzburg
Spartak Moskva 1-3 Bilbao

[su_watch_live_football]

AEK 1-1 Dynamo Kijev
Celtic 1-0 Zenit
Kopenhagen 1-4 Atletico Madrid
FCSB 1-0 Lazio
Lyon 3-1 Villarreal
Napoli 1-3 Leipzig
Partizan 1-1 Plzen

Zanimljivosti u vezi utakmica

U utakmici Dortmund – Atalanta, Michy Batshuayi zabio je dva gola, a Mario Gotze oba njegova gola asistirao. S druge strane oba gola za Atalanta zabio je Josip Iličić.

AC Milan igra sve bolje, nakon pobjede za vikend 0-4, danas su slavili 0-3, a golove su zabili Cutrone, Rodriguez i Borini.

Momčad iz Marseillea također je ostvarila uvjerljivu pobjedu 3-0 protiv Brage iz Portugala. Dva gola dao je Germain, a jedan je dao Thauvin.

U zanimljivoj utakmici Nice i Lokomotiv Moskve prvo je Balotelli postigao dva nula, a onda je Fernandes nakon toga postigao hat-trick i okrenuo utakmicu.

Jedan od favorita za osvajanje Europa lige, Arsenal ostvario je pobjedu 0-3 u gostima, golove su zabili Motreal i Ozil te jedan autogol domaće momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Atletico Madrid upisao je uvjerljivu pobjedu u Kopenhagenu 1-4, a golove za momčad iz Madrida zabili Saul, Gameiro, Grizemann i Vitolo.

Lyon je slavio protiv Villarreala 3-1, a ponovno su dominirao sjajni napad Lyona, po jedan gol zabili su Depay i Fekira, a gol je zabio i Ndombele, a gol za Villarreal dao je Fornals.

Loša večer za momčadi iz Italije, Napoli je izgubio od Leipziga. Prvo je momčad iz Napulja povela 1-0 golom Ounasa, a onda je Leipzig okrenuo s dva gola Wernera, a jedan je dao i Bruma, a Lazio je izgubio od FCSB-a rezultatom 1-0.

Parizan je remizirao sa Plzenom. Momčad iz Beograda vodila je do 81. minute, a onda su prvo dobili gol, a onda u 85. minuti i crveni karton za Mitrovića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!