NaslovnicaVijestiEuropski giganti krenuli po napadača Chelseaja

Europski giganti krenuli po napadača Chelseaja

Europski giganti krenuli po napadača Chelseaja. Turski divovi Galatasaray stavili su napadača Chelseaja na vrh svoje liste za nova pojačanja. Galatasaray zna da mora biti aktivan tijekom tekućeg prelaznog roka zbo toga što njihov glavni napadač Burak Yilmaz pati od ozljede zadnje lože, a njegova zamjena, Umut Bulut je postigao samo tri gola u 21 utakmici ove sezone.

Europski giganti krenuli po napadača Chelseaja

Remy je također tražen od strane Aston Ville i Newcastlea, gdje je bio na posudbi 2013/14 – i tek treba da se ustali u Chelseaju, igrajući samo 14 utakmica.

Npadač se očajnički pokušava probiti u Francusku momčad za Euro 2016 i sve ukazuje na to da na Stamford Bridge-u neće dobiti šansu da se dokaže sa svim tim povredama koje je imao i formom koja je vrlo loša.

U međuvremenu, Chelsea bi svog lijevog beka Babu Rahmana mogao vratiti u Njemačku.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Odbrambeni igrač koji ima 21 godinu se pridružio Plavcima iz Augsburga za 20 miliona funti u ljeto i njegov bivši klub je upozoren na njegovu frustraciju zbog nedostatka minutaže.

On je odigrao samo osam utakmica u početnoj postavi i još uvijek nije zaigrao pod vodstvom privremenog trenera Guus Hiddinka, dok Chelsea više koristi desnog beka na lijevoj strani Cesara Azpilicuetu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!