NaslovnicaVijestiEuropski giganti uključili Brazilca u zamjenu igrača: Pokušavaju dovesti zvijezdu Manchester Cityja!

Europski giganti uključili Brazilca u zamjenu igrača: Pokušavaju dovesti zvijezdu Manchester Cityja!

Navodno će Juventus pokušati uvjeriti Manchester Cityja da sudjeluje u transferu za Gabriel Jesusa tako što će ponuditi Douglasa Costu u sklopu razmjene igrača.

Europski giganti uključili

Jesus je bio presudna figura otkako se pridružio Manchester Cityju 2017. godine, postigao je 63 gola i 25 asistencija u 139 nastupa za klub.

Iako je morao biti strpljiv dok je Sergio Aguero ostao prvi izbor u napadu, argentinski napadač ovog ljeta navršava 32 godine i on je u posljednjim fazama svoje karijere.

To bi zauzvrat moglo otvoriti veću ulogu za Jesusa, ali prema Calciomercatu, Juventus je i dalje zainteresiran za brazilskog internacionalca i mogao bi koristiti Costu kao igrača koji bi ih uvjerio da dovedu svoju metu sa Etihada.

Krilni igrač ima puno iskustva na vrhunskoj razini za klub i državu, a njegov tempo, neposrednost i prijatenja na gol čine ga kvalitetnim igračem.

Međutim, njegov utjecaj je ove sezone ograničen, jer je u 18 utakmica ukupno sudjelovao u samo sedam golova, dok će kasnije ove godine navršiti 30 godina, dok je imao i problema sa ozljedama.

Zajedno s žestokom konkurencijom za mjesta koja Pep Guardiola već ima na krilnim pozicijama u napadu, izgleda da to nema smisla iz perspektive Man Citya.

Zauzvrat, Juventus će možda morati smisliti alternativni plan za dovođenje Jesusa, dok gornji izvještaj također sugerira da je Mauro Icardi još jedna meta, pa će možda sa njim imati više sreće.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!